vineri, 28 noiembrie 2014

Nord Electric - usa garajului tau

            Da garajului tau un aspect deosebit cu usile noastre de la Nord Electric.
SC Nord Electric SRL – producator de usi de garaj si usi industriale, cu sediul in Falticeni, jud Suceava, ofera confort si siguranta in mai multe variante la cele mai bune preturi -"Aici veti gasi sigur usa pe care o doriti !"
De asemenea oferta contine si panouri radiante , automatizari porti , bariere automate .
Usile de garaj pot avea dimensiuni variate, se pot realiza in orice culoare, sunt silentioase si beneficiaza de o utilizare indelungata si sigura.

  Dispunem de toate bunurile, sculele si accesoriile de care aveti nevoie pentru a instala o usa de garaj eleganta si noua. Alege usa perfecta din selectia noastra de usi de garaj rezidentiale precum si din gama de usi industriale.

            Usile sectionale se potrivesc pe orice forma de deschidere a garajului (in unghi drept, sau oblic, sub forma unui arc de cerc), din panouri tip sandwich cu tabla din otel zincat si spuma poliuretanica .  
           Usile sectionale sunt de obicei construite de la trei la opt panouri ocupand exact aceeasi cantitate de spatiu ca o usa monolit. Usile sectionale au doua avantaje :
     - nu necesita nici un spatiu in afara garajului pentru a deschide. Un vehicul poate parca foarte aproape de garaj inainte de a deschide usa.
    -  fiecare panou de usa sectiune are propria conexiune. Acest lucru creste fiabilitatea si robustetea, comparativ cu usa monolit, care are doar cateva conexiuni pentru tot panoul.


       Usile industriale realizate din panouri sandwich se folosesc pentru inchiderea spatiilor industriale chiar si de dimensiuni foarte mari. Ele pot fi cu panouri pline sau cu panouri vitrate de diverse culori, actionate manual sau automatizat. Optional putem sa le dotam cu usa pentru acces pietonal, dupa preferintele dumneavoastra.


 

         Usile de garaj pot fi realizate din mai multe materiale, din otel, aluminiu, lemn, cupru, sticla si vinil (polietilena) acestea fiind cele mai populare materiale.
        Din cauza stratului de izolare, usile de garaj izolate sunt,in general, mai silentioase decat usile neizolate. Usile izolate ofera, de asemenea,imbunatatirea eficientei energetice, astfel incat sa puteti sta confortabil in timp ce lucrati in garaj indiferent  de vremea de afara.

         Una din ofertele promotionale pe care le avem este pentru: Usa de garaj culoare alb sau maro, de 3.000 mm latime, si inaltime de 2.450 mm . Usa pietonala este inclusa iar pretul este de 940 euro. Preturile usilor rezidentiale aflate la promotie variaza de la 515 la 845 euro , iar in cazul  celor industriale pretul porneste de la 1020 euro.
          
http://www.tihan.ro
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu