luni, 15 decembrie 2014

Cum alegem usa de garaj ?

         Unul dintre cele mai importante lucruri in alegerea usii de garaj este siguranta.
       Nord Electric SRL se ocupa constant de siguranta clientilor, de respectarea standardelor de calitate, asigurand protectia.
        Un alt criteriu de care trebuie sa se tina cont este aspectul estetic. Oricine doreste o fatada armonioasa, cu o usa pietonala si una de garaj incadrate in stilul casei. Cele mai cautate modele de usi la ora actuala, sunt cele cu finisaj imitaţie furnir, clientii avand posibilitatea de a-si asorta finisajul usii de garaj cu finisajul tamplariei.

      Este important sa tinem seama si de raportul calitate-pret. Chiar daca este mai scumpa, o usa care indeplineste toate normele de siguranta, este mult mai rentabila pe termen  lung.
      Atunci cand ne referim la siguranta usii de garaj, ne referim mai exact la : dispozitive de siguranta impotriva ruperii arcului si a prinderii degetelor in balamale , apoi la rezistenta la intemperii si actionarea electrica ce asigura deschiderea rapida a usii.

     Usile produse de Nord Electric, se fabrica din panouri de 4 cm grosime, fiind izolate cu spuma poliuretanica. Cu ajutorul unui ac de torsiune, se asigura echilibrarea lor, iar cu ajutorul a 4 chedere de cauciuc dispuse perimetral se realizeaza inchiderea ermetica. 
       In usa de garaj se executa o usa pietonala prevazuta cu profile de aluminiu cu garnituri pentru inchidere ermetica. Usa pietonala se incadreaza in design-ul usii de garaj, permite cu usurinta accesul in garaj fara a deschide usa de garaj. Usa pietonala se deschide spre exterior.


      Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra si de a economisi timpul, Nord Electric va ofera urmatoarele servicii:
- masuratori si antecalculatii
-consiliere gratuita
-transport si montaj
-garantie pentru montaj si produse
-service si piese de schimb

Mai multe detalii si oferte de pret gasiti pe http://www.tihan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu